Προς ενημέρωση υποψήφιων συμβούλων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Προς ενημέρωση υποψήφιων συμβούλων

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 | 11:26 π.μ.



Τα μόνα έγκυρα αποτελέσματα που κατισχύουν όλων των υπολοίπων (Δήμου κ Υπουργείου Εσωτερικών μετά και το χαμό με τα tablet) είναι του Πρωτοδικείου. Δεν γίνεται καταμέτρηση στο Πρωτοδικείο (δεν προβλέπεται) αλλά με βάση το συμπληρωμένο Πρακτικό 2 και τους σταυρούς όπως αναγράφονται εκεί, γίνεται η ανακήρυξη των εκλεγέντων. Μόνον εάν υπάρχει διαφορά με αποτελέσματα Δήμου κ Υπουργείου μπορεί να γίνει επανακαταμέτρηση οίκοθεν χωρίς να ζητηθεί. 

Κατά τα λοιπά οι έχοντες προς τούτο έννομο συμφέρον (έχει νομολογηθει ότι έννομο συμφέρον έχουν μόνον όσοι ΔΕΝ εκλέγονται και όχι αυτοί που εκλέγονται μεν αλλά σε κατώτερη θέση) μετά και την απόφαση του Πολιτικού Πρωτοδικείου μπορούν να υποβάλουν ένσταση εντός 7 ημερών που διαβιβάζεται και εκδικάζεται από το κατά τόπους αρμόδιο Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Υπομονή λοιπόν για αποφάσεις Πρωτοδικείου!

Χαρά Γιαννοπούλου

Δικαστικός

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...