Μίλια Κόπτη: "Δήλωση μετανοίας" του Ζούτσου στη REDS Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μίλια Κόπτη: "Δήλωση μετανοίας" του Ζούτσου στη REDS

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 | 4:48 μ.μ.

Μίλια Κόπτη

Δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η δημοτική αρχή έφερε προς ψήφιση την ανάρτηση της μελέτης για την ανέγερση του mall στο κτήμα Καμπά, χωρίς να ενημερώσει εγκαίρως τους δημοτικούς συμβούλους για την γνωμοδότηση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ που είχε ήδη σταλεί από το Υπουργείο και η οποία προέκυψε μετά από την επαφή που είχε το Υπουργείο το καλοκαίρι  με τον δήμο, τους φορείς και την παράταξή μας την οποία προσωπικά εκπροσωπησα.
Το πιο απαράδεκτο ομως ήταν το ότι έφερε προς ψήφιση, άκρως βεβιασμένα, και πριν βγει η τελική μελέτη που θα  προκύψει μετά τις ενστάσεις, ΜΝΗΜΟΝΙΟ  μεταξύ του δήμου και της εταιρείας, με σαφή στόχο,να δεσμεύει την επόμενη Δημοτική αρχή, που θα εκλεγεί με την απλή αναλογική και ίσως δύσκολα θα έπαιρνε τέτοια απόφαση.
Στο μνημόνιο περιλαμβάνονται αόριστες δεσμεύσεις της εταιρείας προς τον δήμο,οι οποίες πολύ απέχουν από αυτά που είχαν απαιτηθεί, το τραγικό όμως είναι ότι δεσμεύει τον δήμο στην αποδοχή ότι το έργο είναι σαφώς προς όφελος των δημοτών και έχει κοινωνικό πρόσημο και ότι ο δήμος δεν δικαιούται πια να αντιδράσει καθ οιοδήποτε τρόπο.
Ουσιαστικά με την  υπογραφή αυτής της απαράδεκτης συμφωνίας, η δημοτική αρχή "καταθέτει τα διαπιστευτήρια της" στην εταιρία και κάνει " δήλωση μετανοίας" για ότι προηγήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.  Ευλογως αναρωτιέται κανείς γιατί άραγε συμβαίνει κάτι τέτοιο!
Παρά τις έντονες αντιδράσεις και καταγγελίες της αντιπολίτευσης και την πρόταση για απόσυρση και των δύο θεμάτων, ο δήμαρχος δεν έκανε πίσω και αυτά υπερψηφίστηκαν με τους ψήφους της πλειοψηφίας, του κ. Μπουλμπασάκου και της κ. Λεβαντή, οι οποίοι αναλαμβάνουν σαφώς την ευθύνη για τις όποιες εξελίξεις στο  θέμα αυτό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...