Μερτύρης: Η "αξιοπιστία" του κυρίου Ζούτσου, βουλιάζει στα λύματα των βόθρων της Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Η "αξιοπιστία" του κυρίου Ζούτσου, βουλιάζει στα λύματα των βόθρων της Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 | 1:29 μ.μ.


Για τρίτη συνεχόμενη προεκλογική περίοδο, "εξαγγέλλεται" από τον κύριο Δήμαρχο η... πανομοιότυπη "υπόσχεση" για  "το τέλος των βόθρων"...!
Η πρώτη ήταν το 2010, όταν υποσχόταν με "σιγουριά" για το τέλος της θητείας του το 2014, την ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης...
Η δεύτερη ήταν το 2014, όπου με περισσό θράσος αυτή την φορά, υποσχέθηκε και πάλι "το τέλος των βόθρων", με χρονικό ορίζοντα και πάλι το τέλος της θητείας του, το 2019...!
Η τρίτη και πιο "δυσώδης", από τα "αρώματα" των βυτιοφόρων που "συμπορεύονται" με τις δύο προηγούμενες θητείες και εξακολουθούν να εκκενώνουν τους βόθρους που θα... "θα έδινε τέλος" ο κύριος Ζούτσος, είναι η τρέχουσα προεκλογική περίοδος, δηλαδή το 2022...!!!
Η τρίτη κατά σειρά...
Και μπορεί να ξεγέλασε τους δημότες της πόλης τις δυο προηγούμενες, αλλά αυτή τη φορά, ένα είναι σίγουρο:
Μαζί με "αξιοπιστία" του, στα λύματα των βόθρων της Παλλήνης θα βυθιστεί και η πολιτική του καριέρα ως Δημάρχου.
Η μέθη των "αρωμάτων" που αναδύουν τα έργα και οι ημέρες του, δεν θα σταθούν ικανά να επιφέρουν την "μέθη" και την λήθη που αναζητά εναγωνίως, προκειμένου να αποκοιμίσει ξανά τους ψηφοφόρους του...!
Το τέλος του, ως "Άρχων" της Παλλήνης, είναι μη αναστρέψιμο...
Η αναξιοπιστία, τα "αρώματα" και η παρουσία των βόθρων στην πόλη, το επιβεβαιώνουν...
Οριστικά και αμετάκλητα...!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...