Παλληνιακός: Και του χρόνου στη Γ' Εθνική Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Και του χρόνου στη Γ' Εθνική

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 | 7:22 μ.μ.


Την παραμονή στη Γ’ Εθνική και βαθμολογικά εξασφάλισε η ομάδα μας που έφυγε νικήτρια από το Ριόλο, επικρατώντας 1-0 του τοπικού Πανμοβριακού! Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Μπίτιλης στο 40’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από ατομική ενέργεια. 

Ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μετά το πρώτο 20άλεπτο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πίεσαν για το γρήγορο γκολ, αλλά δεν απείλησαν ουσιαστικά. Οι κιτρινόμαυροι είχαν ένα καλό πλασέ του Μαλάι στο 14’ που πέρασε λίγο άουτ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο Μπίτιλης από το ύψος του πέναλτι στο 52’ πλάσαρε ελάχιστα άουτ, ο ίδιος με λόμπα στο 70’ είδε πάλι την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ στο 85’ ο Καραμάνης με εξαιρετική επέμβαση έβγαλε πλασέ του Σάμιου ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στο «Γ» της εστίας του! 

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Αθανασόπουλος είπε όχι σε τετ-α-τετ στο 58’ και στο 80’ σε σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ και κερδισμένες κόντρες! Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Κωνσταντίνος Μαλάι που έπαιξε σήμερα σαν μην έφυγε ποτέ από την ομάδα μας! 

 

Διαιτήτευσαν οι Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Πήττας, Καραλής (Ηλείας).


ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Κ. Σπυρόπουλος): Καραμάνης, Κονιδάς (46’ Νιφορόπουλος Π.), Λιάκος, Σπανός (80’ Μητρόπουλος), Αγγελής (60’ Σδρόλιας), Κοκκίνης, Νιφορόπουλος Γ., Παναγάκης (46’ Πρίφτι), Χριστόπουλος, Αποστολόπουλος, Πυρρής. 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β. Χαντές): Αθανασόπουλος, Δημογιάννης, Καρακώστας (79’ Βλάχος), Ελ Γκαμάλ, Αρκούδας, Μαλάι, Δημητρίου, Σάμιος, Ξαγοράρης (74’ Μπαμίχας), Μπίτιλης (83’ Κυριόπουλος), Τρυφιάτης (84’ Κωστόπουλος).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...