Koυνενάκη Ειρήνη: H πρότασή μας για τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Koυνενάκη Ειρήνη: H πρότασή μας για τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 | 9:59 μ.μ.



Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης τέθηκε το θέμα της ακύρωσης της έναρξης λειτουργίας του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Η πρόταση που κατέθεσα, ήταν να διερευνηθεί η δυνατότητα απόκτησης του χώρου στάθμευσης από τους όμορους δήμους, (Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια) και μέσα από την διαδημοτική συνεργασία, ο χώρος στάθμευσης να λειτουργήσει προς όφελος των δημοτών.

Ταυτόχρονα, επειδή ακούστηκαν "ατάκτως ερριμμένες" προτάσεις περί ανταποδοτικών από την Αττικό Μετρό και δημοτικής συγκοινωνίας καθώς και για τη λειτουργία στάσης ΜΕΤΡΟ στον Γέρακα, πρότεινα ότι όλα τα παραπάνω καθώς και η σύνδεση της αστικής συγκοινωνίας με τα μέσα σταθερής τροχιάς,θα πρέπει να ενταχθούν σε ένα συνεκτικό πλαίσιο, με αφορμή τον σχεδιασμό της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, που τώρα ξεκινά στο Δήμο Παλλήνης, με χρηματοδότηση του πράσινου ταμείου. 

Το πρώτο στάδιο αυτού του σχεδιασμού είναι να ξεκινήσει ένας άμεσος και ουσιαστικός διάλογος με τους πολίτες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...