Έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο θα απαιτήσει η αντιπολίτευση - Αρχίζουν τα δύσκολα για Ζούτσο - Με οριακή πλειοψηφία εγκρίθηκε ο Ισολογισμός 2014 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο θα απαιτήσει η αντιπολίτευση - Αρχίζουν τα δύσκολα για Ζούτσο - Με οριακή πλειοψηφία εγκρίθηκε ο Ισολογισμός 2014

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 | 12:01 π.μ.


Με 13+1 ψήφους της πλειοψηφίας και με απουσία -εκτός Γ. Μπουλμπασάκου- της αντιπολίτευσης, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης ενέκρινε τον Ισολογισμό του ….2014 (!) ¨ανοίγοντας” έτσι το “δρόμο” για την έγκριση του Ισολογισμού του 2015, προφανώς στις αμέσως επόμενες ημέρες. 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας γιατί δεν υπήρχε απαρτία και πιθανώς να προέκυπτε η αναβολή της αν η διαπαραταξιακή αντιπολίτευση απουσίαζε και δεν επίλεγε να καταθέσει την ανακοίνωση της για μη συμμετοχή “στη διαδικασία-παρωδία ψήφισης.”

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...