Παλληνιακός: Πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς με συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς με συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 | 9:27 μ.μ.

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Παλληνιακού, στα πλαίσια του κοινωφελούς έργου της και εν όψει των Χριστουγέννων, καλεί τους κατοίκους του Δήμου Παλλήνης να ανταποκριθούν στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνει το Σάββατο 15/12/2018 στο προαύλιο χώρο του γηπέδου Παλλήνης  και θα διαρκέσει από τις 11:00 έως και το πέρας (17:00),  του αγώνα της ομάδας με τον Διαγόρα  Ρόδου.







_____________________________________________________

     


     

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...