Στους «8» ο Παλληνιακός, 3-0 τον Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στους «8» ο Παλληνιακός, 3-0 τον Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 | 12:16 π.μ.


Την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε ο Παλληνιακός, που επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας του Γέρακα. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ σπατάλησε σχεδόν ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο… πέταγε φωτιές και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «8».

Στο πρώτο μέρος οι κιτρινόμαυροι δεν ήταν καλοί και δεν φάνηκε η διαφορά δύο κατηγοριών ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια σε μακρινό σουτ του Σάμιου και σε σέντρα σουτ του Σ. Κωστόπουλου από τα δεξιά (και στις δύο περιπτώσεις οριζόντιο δοκάρι). Παρά την μέτρια απόδοση στο πρώτο 45λεπτο ο Παλληνιακός κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Κυριόπουλου στο 42’, μετά από ασίστ του Μπίτιλη.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ άλλαξε εντελώς πρόσωπο και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να καθαρίσει την πρόκριση, παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο. Αρχικά στο 51’ ο Σάμιος επίσης με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από ασίστ του Ρ. Κωστόπουλου, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 57’ ο Τρυφιάτης με ωραία λόμπα νίκησε τον Τσούκα και έγραψε το τελικό 3-0. Οι κιτρινόμαυροι είχαν άλλο ένα δοκάρι με τον Μπίτιλη.

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Πολυχρονιάδης, Περδίκη. 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β. Χαντές): Αραχωβίτης, Κωστόπουλος Σ. (70’ Αναστασίου), Καρακώστας, Δημητρίου, Αρκούδας, Μερκούρης, Τρυφιάτης (66’ Δημογιάννης), Σάμιος (82’ Μερτύρης), Μπίτιλης, Κωστόπουλος Ρ. (66’ Τσάκαλος Α.).
ΓΕΡΑΚΑΣ (Ε. Τσέρτος): Τσούκας, Ζαμάνης (72’ Μάρας), Ντούμη, Λάβδας, Καλούδης Α., Ρέκα (53’ Σκούρας), Καλούδης Ν., Βλαχιώτης, Μίτι (65’ Προβίδης), Κουτρομάνος (57’ Ασημακόπουλος), Παπαδόπουλος.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...