Τα χάλια μας, εν έτη 2018 στον ΓΕΡΑΚΑ [ΒΙΝΤΕΟ] - Καταγγελία, Παράπονο κάτοικου Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τα χάλια μας, εν έτη 2018 στον ΓΕΡΑΚΑ [ΒΙΝΤΕΟ] - Καταγγελία, Παράπονο κάτοικου Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 | 9:18 π.μ.



Κυρίες, κύριοι,

είμαι κάτοικος Γέρακα και πηγαίνοντας μια βόλτα πριν λίγες ημέρες στην περιοχή που βρίσκεται κοντά στην Αττική οδό (ανάμεσα στις εξόδους 14 και 15 {δίπλα στην επιχείρηση ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Έτοιμο μπετόν)} και απέναντι από την φαρμακευτική εταιρία ΦΑΜΑΡ, το χάλι από τα ΤΟΞΙΚΑ σπουπίδια (κυρίως ανταλλακτικά αυτοκινήτων και λάδια), είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Η Δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρεται. Σας στέλνω συνημμένα ένα βίντεο και μια φωτογραφία και πρόσθετα βίντεο στο επόμενο email για να δείτε την τοποθεσία, για να τις δημοσιεύσετε για να δει όλος ο κόσμος τα χάλια μας, εν έτη 2018 στον ΓΕΡΑΚΑ.

Με εκτίμηση

Γ.Φ








     


     

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...