ΜΕΡΤΥΡΗΣ: ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤEΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΜΠΑ - Η REDS ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΜΕΡΤΥΡΗΣ: ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤEΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΜΠΑ - Η REDS ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΣΥΡΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ;

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 | 3:25 μ.μ.



Διαπιστώνω ότι κάποιοι θέλοντας να καλύψουν τα δικά τους ατοπήματα στην υπόθεση κτήματος Καμπά, χρησιμοποιούν δήθεν λάθη της αντιπολίτευσης για τον χειρισμό της υπόθεσης. 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ, οι λαϊκισμοί... τέλος κύριοι. 

Η θέση της αντιπολίτευσης ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής. 

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤEΧΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ και βεβαία δεν χρειάζεται να συμμετέχει σε στημένες εκ των προτέρων επιτροπές, και να ευχαριστεί για το αυτονόητο τον δήμαρχο γιατί σε κάλεσε σε αυτές, για να προσφύγει στα ανώτατα δικαστήρια, αυτό το έχει δηλώσει ότι θα το κάνει ήδη η αντιπολίτευση, η οποία έχει επισκεφθεί πολύ πριν τον δήμαρχο το ΚΕΣΥΠΟΘΑ και είναι ενήμερη για τα πάντα. 

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΥΡΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Η REDS ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. 

Τα υπόλοιπα θα τα μάθει ο κόσμος πολύ γρήγορα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...