Χαντές: «Θα γίνει ένα ματς αντάξιο των δύο ομάδων» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χαντές: «Θα γίνει ένα ματς αντάξιο των δύο ομάδων»

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 | 9:45 μ.μ.


Την πεποίθησή του ότι το παιχνίδι με τη Θύελλα Ραφήνας θα είναι αντάξιο των δύο ομάδων εξέφρασε στο Epsanastisentra ο Βαγγέλης Χαντές. Ο τεχνικός του Παλληνιακού αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που προηγήθηκε με τη Νίκη Τραγανού.

«Υπάρχει ικανοποίηση τόσο για την εμφάνιση όσο και για την κατάκτηση των τριών βαθμών στο ματς με τη Νίκη Τραγανού. Πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, γιατί για εμάς αυτή ήταν η πρεμιέρα λόγω της αναβολής του αγώνα με τον Ιάλυσο, τόσο για την μακρόχρονη αποχή και λόγω της σκληρής προετοιμασίας που κάναμε», τόνισε ο Βαγγέλης Χαντές στο Epsanastisentra για τη νίκη της ομάδας του με 3-0 κόντρα στη Νίκη Τραγανού.

Για το μεγάλο ματς της Ραφήνας κόντρα στη Θύελλα ο τεχνικός του Παλληνιακού ανέφερε: «Είμαστε υποχρεωμένοι τώρα να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με τη Θύελλα Ραφήνας. Νομίζω ότι θα αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη και πολύ δυνατή ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας, ειδικά στην έδρα της. Έναν υγιή οργανισμό που αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την λειτουργία της για όλες τις ομάδες. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα της Θύελλας, όπως και αυτοί τα δικά μας, και νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, αντάξιο δύο ομάδων της Ανατολικής Αττικής που βρίσκονται στη Γ’ Εθνική».
Εκτός αποστολής από το ματς αυτό θα μείνουν οι τραυματίες Γιάννης Κολοτούρος και Άγγελος Τσάκαλος.

πηγή


________________________________________


 KATSELI

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...