Κουνενάκη Ειρήνη: Όλοι γνωρίζουμε ποιοι οι κρυπτόμενοι πίσω από τα ανώνυμα προφίλ που έχουν εμφανιστεί τελευταία!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κουνενάκη Ειρήνη: Όλοι γνωρίζουμε ποιοι οι κρυπτόμενοι πίσω από τα ανώνυμα προφίλ που έχουν εμφανιστεί τελευταία!!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 | 3:52 μ.μ.



Ο δρόμος που κάποιοι επιλέγουν, να επιμένουν να εμφανίζονται με ανώνυμα προφίλ και να διαχέουν ψευδείς ειδήσεις προκειμένου να εξυπηρετήσουν δικές τους σκοπιμότητες, δεν είναι ούτε παραπολιτικός, ούτε, ψυχαγωγικός, μάλλον επικίνδυνος και εκθέτουν τους ίδιους, δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουμε ποιοι οι κρυπτόμενοι! 

Ας το καταλάβουν, καλά. Η αντιπαράθεση και ο γόνιμος διάλογος, μπορούν να γίνουν μόνο με καθαρό λόγο, με όνομα και επώνυμο.

Προσωπικά δεν θα μπω στη διαδικασία «νομιμοποίησης» των οποίων fake news σε ό,τι και όσα «αναμεταδιδόμενα» με «αφορούν». 

Ευελπιστώ στην αυτοακύρωση τους γιατί οι συμπολίτες μου και κρίση έχουν και οξυδέρκεια διαθέτουν για να «καταλαβαίνουν», χωρίς απαραίτητα να το φωνάζουν.


Εμείς σαν ΠΑΛΛΗΝΗPRESS να πούμε πως την "βρώμικη δουλειά" κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι μάλλον την έχουν δώσει "εργολαβία" σε εξωτερικό συνεργάτη διότι δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν ότι η κα Κουνενάκη δεν ήταν ποτέ πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου. 
Η πλάκα της υπόθεσης είναι τα 3 like που έγιναν στην ανάρτηση,  το ένα εκ των οποίων έγινε από γνωστό δημότη Παλλήνης που στηρίζει συγκεκριμένο πρόσωπο αυτή την στιγμή.
Τα συμπεράσματα δικά σας......

Δείτε παρακάτω την διορθωμένη κατά το ήμισυ "είδηση".

Στο σημείο που λέει πρώην αντιδήμαρχος έλεγε πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
Φυσικά μετά την γενική κατακραυγή δημοτών αναγκάστηκαν να την κατεβάσουν από τις ομάδες που την είχαν δημοσιοποιήσει και να την διορθώσουν κατά το ήμισυ όπως σας αναφέραμε και παραπάνω. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...