Ειρήνη Κουνενάκη: Όλοι εσείς εκπρόσωποι των τοπικών παραγόντων, θυμηθείτε ! Η κοινωνία μας αλλάζει και μάλλον δε σας χρειάζεται πια. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ειρήνη Κουνενάκη: Όλοι εσείς εκπρόσωποι των τοπικών παραγόντων, θυμηθείτε ! Η κοινωνία μας αλλάζει και μάλλον δε σας χρειάζεται πια.

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 | 10:04 μ.μ.



Και για να τελειώνουμε με τα παπαγαλάκια των οποιων τοπικών παραγόντων! 

Ο καθένας και η καθεμία έχει διανύσει μια προσωπική διαδρομή από πολύ νωρίς στη ζωή του. Υπάρχει ανεξίτηλα καταγεγραμμένη στους χώρους της εργασίας,των συλλογικών φορέων, της σχολικής κοινότητας,της επιστημονικής κοινότητας και της προσωπικής του ζωής. Εκεί μπορεί να ανατρέξει ο καθένας για την συνέπεια των λόγων και των πράξεων. Κάποιοι δεν βολεύτηκαν ποτέ . Κάποιοι ήταν βολεμένοι με όλα τα συστήματά.

Κάποιοι αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια στο χώρο της εργασίας. Κάποιοι ....πήγαν προσκηνυμένα για να βολευτούν. 

Κάποιοι στην προσωπική τους ζωή έδωσαν το στίγμα των επιλογών τους. Κάποιοι άλλοι βολεύτηκαν....ήσυχα.

Κάποιοι είχαν την τόλμη να υψώσουν την φωνή τους, όταν η τοπική ομερτά επέβαλε σιωπή. Κάποιοι συνειδητά ....ακόμη σιωπούν.

Κάποιοι δεν έθεσαν ΠΟΤΕ όρους για τη συμμετοχή τους στα κοινά, αν και θα μπορούσαν να το κάνουν

Όλοι εσείς εκπρόσωποι των τοπικών παραγόντων, θυμηθείτε !
Η κοινωνία μας αλλάζει και μάλλον δε σας χρειάζεται πια.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...