Κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη η Στεφανίδη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κορυφαία αθλήτρια στην Ευρώπη η Στεφανίδη

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 | 11:10 μ.μ.


Η Κατερίνα Στεφανίδη στις γυναίκες και ο Βέλγος Κοέν Ναρτ στους άνδρες αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές του Αυγούστου από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, στη μηνιαία δημοσκόπηση που πραγματοποιεί μέσω της ιστοσελίδας της.

Αυτή είναι ακόμη μία επιτυχία της Ελληνίδας άλτριας του επί κοντώ, η οποία τον προηγούμενο μήνα κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου βελτιώνοντας το ρεκόρ αγώνων με 4.85μ.

Ήταν το πρώτο ελληνικό «1-2» στη διοργάνωση και στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αφού δεύτερη κατετάγη η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Στεφανίδη κατέκτησε και το «διαμάντι» του Diamond League για 3η συνεχή φορά φέτος στη Ζυρίχη με 4.87μ.

Η αθλήτριά μας συγκέντρωσε 861 ψήφους, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη βρετανίδα Ντίνα Άσερ Σμιθ με 785. «Σας ευχαριστώ όλους για την ψηφοφορία», έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη στο twitter.

Από την πλευρά του ο Ναρτ, έγινε ο πρώτος αθλητής στο Βερολίνο, που έσπασε το φράγμα των 2 ωρών και 10 λεπτών σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού τερμάτισε σε 2:09:51, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση της καριέρας του. Ο Νάρτ συγκέντρωσε 1.562 ψήφους, με δεύτερο το νεαρό Σουηδό επικοντισή, Άρμαντ Ντουπλάντις (1.419) και τρίτο το Νορβηγό νικητή των 1.500μ, Γιάκομπ Ινγκέμπριγκτσεν (1.211).


Στο μεταξύ, η Στεφανίδη βρίσκεται στην Οστράβα όπου το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το Διηπειρωτικό κύπελλο στίβου. Σε συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν στο πάνελ των ομιλητών, όπου τόνισε: «Σπάνια έχουμε την ευκαιρία να μετάσχουμε σε έναν ομαδικό αγώνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εκπροσωπώ την ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου. Πάμε Ευρώπη!».

Η Στεφανίδη αγωνίζεται αύριο το βράδυ και μαζί της δύο ακόμη Έλληνες, ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος και η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...