Δήμαρχος είμαι σιγά μην κάνω τρεις στροφές για να παρκάρω νόμιμα.... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμαρχος είμαι σιγά μην κάνω τρεις στροφές για να παρκάρω νόμιμα....

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 | 10:06 μ.μ.



Ο Κυρίαρχος


Είναι θέμα νοοτροπίας.

Ποιος θα διαφωνούσε πως ο Πρώτος Πολίτης  πρέπει να δίνει το καλύτερο παράδειγμα σεβασμού των θεσμών και των κανονιστικών πλαισίων;

Τι μας διδάσκει αυτή η φωτογραφία; 

Διάβαση πεζών;  Ποια διάβαση…

Κίτρινη απαγορευτική; Όχι για μένα. Εγώ είμαι ο Δήμαρχος.

Λοιπόν σας το λέω για άλλη μια φορά. Η πολλή τριβή με την εξουσία, χαλάει τελικά τους ανθρώπους, αν δεν είναι χαλασμένοι από την αρχή και απλά παραπλανούν τους εύπιστους. Εμάς δηλαδή εννοώ.

Μη μου πείτε, έλα βρε Γιώργο, αυτό σε πείραξε τώρα; Υπάρχουν πολλά σοβαρότερα.

Το φωνάζω δυνατά. Όχι άλλες εκπτώσεις. Όχι άλλη ανοχή.

Απ’ τα μικρά φαίνονται οι πραγματικές διαθέσεις.

Ξέρετε πως αυτός ο «γραψαρχισμός», έγινε για να πιεί καφέ;

Δικιά του η Πόλη για να μη πω η Πόλις εάλω!  

Παρακάτω οι φωτογραφίες που μας έστειλε αγανακτισμένος δημότης με το αυτοκίνητο του πρώτου δημότη της πόλης σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης μας παρκαρισμένο πάνω στην διάβαση των πεζών.





1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι η νοοτροπία του Δημάρχου ή του κάθε πολίτη ο οποίος έχει μάθε να κάνει ότι γουστάρει σε αυτή την Χώρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τηρούνται οι νόμοι με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν συνέπειες για τις πράξεις μας.
Καλώς φωτογραφήθηκε το αυτοκίνητο του Δημάρχου στην ‘λάθος’ θέση. Που είναι η τροχαία για να κόψει πρόστιμο;;;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...