Καρκούλιας: Η Μαυρογιαλούρικη "ακριβή" προπαγάνδα του Ζούτσου συνεχίζεται…. δυστυχώς και μέσα απο το ακριβοπληρωμένο site του Δήμου! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Η Μαυρογιαλούρικη "ακριβή" προπαγάνδα του Ζούτσου συνεχίζεται…. δυστυχώς και μέσα απο το ακριβοπληρωμένο site του Δήμου!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 | 1:34 μ.μ.


Η Μαυρογιαλούρικη "ακριβή" προπαγάνδα συνεχίζεται…. δυστυχώς και μέσα απο το ακριβοπληρωμένο site του Δήμου!

Ο τηλε-Δήμαρχος μας προσπαθεί πάλι να διαφημίσει το «ανύπαρκτο» μέχρι στιγμής έργο του μέσα από περιφερειακό Δημοτικό κανάλι πιεζόμενος καλοκαιριάτικα από την «ανασφάλεια» που νοιώθει για τις εκλογές του Μαιου.

Σε μία εικοσάλεπτη (στημένη) τηλε-διαδρομή ο ίδιος παρουσιάζει έργα προηγουμένων Δημάρχων Παπαδογιωργάκη, Κωνσταντά, Κουτσικούρη, όπως Σχολεία, Αθλητικά Κέντρα ,Κολυμβητήρια, Παιδικούς σταθμούς, χωρίς (μικρόψυχα) να αναφερθεί σε αυτούς. 
«Κουτοπόνηρα» όμως τα περνάει ως συντηρήσεις έργων και αναβαθμίσεις, με την προσδοκία ότι όσοι δημότες δεν γνωρίζουν να τα θεωρήσουν ως έργα δικά του.

Τα μόνα έργα που έχει να εμφανίσει από το 2010, είναι το Διοικητήριο της Ανθούσας (εκσκαφές) και η αναμόρφωση του Αθλητικού χώρου της Παλλήνης (στα σκαριά) τα οποία χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής μέσω ΕΣΠΑ.

Στην διαφημιστική προπαγάνδα του αναφέρει και την ασφαλτόστρωση δρόμων αξίας 4.000.000 ευρώ , χρήματα τα οποία «μάζεψε» στο ταμείο Δήμου τρία χρόνια, έχοντας επιβάλλει στους δημότες τα ακριβότερα δημοτικά τέλη και πανάκριβα προγράμματα, για να τα επενδύσει 6 μήνες πριν τις εκλογές προκειμένου «να τσιμπήσουν» οι δημότες.

Στο οδοιπορικό του αυτό προβάλλει στο κανάλι τούς Μουρτζιάπη-Λιακόπουλο - Αβαρικιώτη για να πουν πόσο όμορφα συντηρούν τα σχολεία και πόση άριστη παιδεία προσφέρουν, ξεχνώντας να πουν όμως για την προσφορά των εκπαιδευτικών και των γονέων καθώς και για τη λειτουργία 50 τουλάχιστον conteiners σε αυτά.

Θέλησε να τους «κολακέψει» επειδή έχουν εκφράσει άρνηση συμμετοχής τους στις επόμενες εκλογές λόγω της απλής αναλογικής, και τουλάχιστον να «δέσει» τον Γέρακα-Ανθούσα γνωρίζοντας ότι στην Παλλήνη θα υποστεί εκλογική πανωλεθρία.

Ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι το αν ,πώς και 
ποιoς πληρώνει τα έξοδα του καναλιού αυτού. 

Γιατί δωρεάν δεν γίνεται τίποτα.. εκτός των δώρων των εργολάβων ..... στον Δήμο μας....

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...