Mάκης Δαγρές: ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ όταν κόβει τις ευκαιρίες στους ανόητους να κάνουν κουμάντο. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Mάκης Δαγρές: ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ όταν κόβει τις ευκαιρίες στους ανόητους να κάνουν κουμάντο.

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 | 9:44 μ.μ.


Πριν φύγετε για τα μπάνια του "Λαού", θα ήθελα να πω τούτα, ιδιαίτερα σε όσους ορέγονται δημαρχοϋποψηφιότητες. 

Τα πράγματα, το ζούμε άλλωστε οι περισσότεροι, όλο και δυσκολεύουν και οι πόρτες θα είναι κλειστές ,είτε για μπερδέματα υποψηφιοτήτων, είτε για αποδοχή,μπουλουκιών ή αυτοδιοικητικών θιάσων.

Ο κόσμος απαιτεί θέσεις σοβαρές και προοπτικές καλυτέρευσης της ζωής του.Για τον τελευταίο ακριβώς λόγο, βάζει στο ίδιο τσουβάλι χωρίς ιδιαίτερες σκέψεις, τους πάντες πια, αφού όλοι έχουν εκπέσει και διαψευστεί.

Το μόνο που βλέπει είναι κομπλεξικούς ή ανόητους που καθρεπτίζονται και "αυτοχειροτονίσονται" φορείς της Ελπίδας.

Κυρίες και Κύριοι δημαρχοϋποψήφιοι. 
Μια δημοτική παράταξη για να κτιστεί σοβαρά θέλει χρόνο, θέλει πλαίσιο λειτουργίας,θέλει σοβαρούς Πολίτες. 

Συμπολίτες.
Τα γκρουπούσκουλα, τα παιδάρια και οι ανόητοι τεμπελαράδες που φέρνουν ψήφους μεν με την έως τώρα κυρίαρχη αντίληψη, πρέπει να εκλείψουν.

Σκεφθείτε απλά ποιοι από αυτούς που έχουμε στο προσκήνιο, εδώ στον δικό μας τόπο, θα εφάρμοζαν σχέδια Πολιτικής Προστασίας. 

Συμπολίτες δεν είναι δυνατό να πιστέψω πως τα πρόσωπα που έχουμε στείλει στο Δημοτικό μας Συμβούλιο είναι δυνατόν να αντανακλούν στις ποιότητες μας. 

Αν παραδεχτούμε κάτι τέτοιο τότε δυστυχώς ας παραιτηθούμε της όποιας Ελπίδας.
Να κόψουμε λοιπόν τις ορέξεις τους, για να μην μας κόβουν τον δρόμο της διεξόδου. Μας έκαψαν. Ποιοί; ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ.

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ όταν κόβει τις ευκαιρίες στους ανόητους να κάνουν κουμάντο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...