Κουνενάκη: Λίγα λόγια για τις Σχολές Γονέων στον Δήμο Παλλήνης (για να μην λένε ότι .......θέλουν οι διοικούντες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κουνενάκη: Λίγα λόγια για τις Σχολές Γονέων στον Δήμο Παλλήνης (για να μην λένε ότι .......θέλουν οι διοικούντες)

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 | 12:30 π.μ.



Ξεκίνησαν το 2012,σε κοινωνικοοικονομικές συνθήκες δύσκολες, με την εθελοντική υποστήριξη της Μυρτώ Βαχάρη, Σχολικής Ψυχολόγου, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα, σεμνά και ουσιαστικά (χωρίς προβολές, φωτογραφίες ,συνεντεύξεις και ταρατατζούμ).

Το 2013 και 2014 επεκτάθηκαν σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παλλήνης, σε συνεργασία με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και την συμμετοχή 500 γονέων. Εξαιρετικοί σύμβουλοι/ψυχολόγοι, όπως ο Nectarios Theocharakis συμμετείχαν στους κύκλους συναντήσεων των σχολών γονέων, παρέχοντας ουσιαστική συμβουλευτική υποστήριξη στους συμμετέχοντες. Κι όταν έληξε ο κύκλος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ανέλαβε η ψυχολόγος της κοινωνικής υπηρεσίας, Ελίνα Κωνσταντίνου, με ομάδα εθελοντών ψυχολόγων.

Τους ευχαριστώ όλους, προσωπικά.

Τότε, αν θυμάμαι καλά, οι σχολές γονέων και ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων αποτελούσε μέρος των «απολογιστικών»......προεκλογικών διαβουλεύσεων της Διοίκησης του Δήμου Παλλήνης.

Σήμερα, παρουσιάζονται ως κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στο Δήμο Παλλήνης. Δεν σας τιμά! 

Μικροψυχία και μικροπολιτική ( και αυτό όχι για πρώτη φορά)!

Οφείλετε να υπηρετείτε την αλήθεια, γιατί ο κόσμος και ξέρει και κρίνει!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...