Κωτσερίδης ο 7ος στον Παλληνιακό! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κωτσερίδης ο 7ος στον Παλληνιακό!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 | 9:49 μ.μ.


Την 7η του μεταγραφή ολοκλήρωσε σήμερα ο Παλληνιακός, που προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Κωτσερίδη. Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕ Μοσχάτου στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν (17 συμμετοχές-2 γκολ), έχει εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική με τις φανέλες του Ιωνικού και της Κηφισιάς, ενώ έχει κατακτήσει τίτλους με το Αιγάλεω.
Μάλιστα, ο νεαρός μέσος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα, καθώς αγωνίστηκε και στα δύο φιλικά που έδωσαν οι κιτρινόμαυροι με Ηλιούπολη και Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται: «Ο Κωτσερίδης η 7η μας μεταγραφή!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμη μία μεταγραφή, την 7η μας κατά σειρά στην καλοκαιρινή περίοδο. Τη φανέλα μας τη νέα σεζόν θα φοράει ο Γιάννης Κωτσερίδης, ο οποίος έχει σημαντικές εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική, αλλά και σειρά τίτλων με το Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Αθήνας.
Ο Κωτσερίδης είναι 22 ετών μέσος και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ιωνικού στη Γ’ Εθνική, στο πρώτο μισό, ενώ στο δεύτερο μισό έπαιξε στην Α’ Πειραιά με την ΑΕ Μοσχάτου, με την οποία είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ, τερματίζοντας στη 2η θέση του 1ου ομίλου.
Ο Γιάννης έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Κηφισιάς με την οποία είχε συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα στην Α’ ΕΠΣΑ και ένα Κύπελλο με το Αιγάλεω.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή και επιτυχημένη σεζόν με υγεία!».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...