Σήκωσέ το, ρε παικταρά! - Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέταξε έξω και τον Σάσα Ζβέρεφ (Νο.3) με ανατροπή Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σήκωσέ το, ρε παικταρά! - Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέταξε έξω και τον Σάσα Ζβέρεφ (Νο.3) με ανατροπή

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 | 12:07 π.μ.




Συνεχίζεται το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Masters του Καναδά. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τον θρίαμβο της Πέμπτης (9/8) απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς (νο. 10) απέκλεισε και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νο. 3) με 2-1 σετ και προκρίθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Αν και το πρώτο σετ ξεκίνησε ιδανικά με τον Τσιτσιπά να κάνει γρήγορα μπρέικ στο σερβίς του Ζβέρεφ, ο Γερμάνος βρήκε ρυθμό, απάντησε με τρία μπρέικ και κατέκτησε το σετ με 6-3.

Ο Γερμανός συνέχισε πολύ δυνατά, έκανε νέο μπρέικ και προηγήθηκε γρήγορα με 5-2 του Έλληνα πρωταθλητή. Με την πλάτη στον τοίχο ο 20χρονος τενίστας απάντησε στο μπρέικ του Ζβέρεφ και έστειλε την αναμέτρηση στο τάι μπρέικ. 

Εκεί ο Στέφανος έδειξε ψυχραιμία και παρά την προσπάθεια του αντιπάλου του επικράτησε με 13-11 και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ οι δύο τενίστες έφτασαν μέχρι το 2-2 κρατώντας το σερβίς τους. Ο Ζβέρεφ έσπασε εκ νέου το σερβίς του Έλληνα πρωταθλητή, με την απάντηση να έρχεται άμεσα στο επόμενο γκέιμ.

Παρότι ο Γερμανός πίεσε για το μπρέικ πόιντ, ο 20χρονος κράτησε το σερβίς του και πήρε προβάδισμα με 5-4. Έχοντας πάρει πλέον τον «αέρα» του Ζβέρεφ, ο Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ και πήρε το νικητήριο σετ με 6-4.

Αντίπαλος του στα ημιτελικά ο Νοτιοαφρικανός Κέβιν Άντερσον (νο. 6).
Αναλυτικά τα σετ: 3-6, 7-6 (13-11), 6-4

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...