Θέλεις να στηρίξεις τον Γ.Σ. Παλλήνης, τον αθλητικό σύλλογο μπάσκετ της περιοχής σου; - Πρόγραμμα Χορηγιών 2018-2019 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θέλεις να στηρίξεις τον Γ.Σ. Παλλήνης, τον αθλητικό σύλλογο μπάσκετ της περιοχής σου; - Πρόγραμμα Χορηγιών 2018-2019

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 | 2:02 μ.μ.




Ο Γ.Σ. Παλλήνης, ο αθλητικός σύλλογος μπάσκετ της περιοχής σου, μπαίνει δυναμικά στην αγωνιστική χρονιά, για να δώσει το παρόν στους φετινούς αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ. Η προσπάθεια αυτή δε θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί χωρίς την καθοριστική συμβολή δωρητών και χορηγών. Έτσι θέλου-με να δημιουργήσουμε συνεργασίες που βασίζονται σε κοινούς στόχους και αδιαπραγμάτευτες αξίες σχετικά με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Με την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας στοχεύουμε σε μια σημαντική και δυναμική χρονιά.

Η αγωνιστική χρονιά ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2018 και τελειώνει τον Μάιο του 2019 και φέτος δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρίες της περιοχής και του χώρου αλλά και σε ερασιτέχνες να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθειά μας.

Το κάλεσμα για χορηγούς μόλις άνοιξε. Δημιουργήσαμε μια σειρά πακέτων, που απευθύνονται σε διαφορετικές δυνατότητες για να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες της αθλητικής χρονιάς. Πακέτα τα οποία απευθύνονται σε κάθε είδους και μεγέθους επιχείριση, ελεύθερους επαγγελματίες ή μεμονωμένους χορηγούς που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από την ομάδα μας.

Αν αναρωτιέσαι, τι κερδίζεις επιλέγοντας να γίνεις χορηγός του Γ.Σ. Παλλήνης, είναι απλό: Σου δίνεται η δυνατότητα να επενδύσεις στην Ομάδα, να στηρίξεις με αυτόν τον τρόπο το σωματείο της περιοχής σου, να βοηθήσετε ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές να βρίσκονται και να αγωνίζονται, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας παροχές και να αφήσεις τους αθλητές, τις οικογένειές και τους φιλάθλους μας να γνωρίσουν καλύτερα την εταιρία ή το brand name σου και τη δουλειά σου. Γι αυτόν τον λόγο παρέχουμε μια σειρά από δυνατότητες προβολής, μέσα από τους θεατές των αγώνων, τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών της ιστοσελίδας μας (πάνω από 20.000 ανά έτος) των επισκεπτών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (με μ.ο. τις σχεδόν 1000 θεάσεις ανά δημοσίευση) των εντύπων μας (αφίσες, flyers κλπ.) αλλά και άλλων τρόπων προβολής που συνεχώς ανακαλύπτουμε.

Θέλεις να στηρίξεις τον Γ.Σ. Παλλήνης;

Κάνε κλικ ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...