Καρκούλιας: Αποχέτευση - Η επιτυχία ανήκει κατά κύριο λόγο στην μακροχρόνια πίεση των πολιτών όλης της Ανατολικής Αττικής, να σταματήσει η πολιτική εκμετάλλευση για ίδιο όφελος Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Αποχέτευση - Η επιτυχία ανήκει κατά κύριο λόγο στην μακροχρόνια πίεση των πολιτών όλης της Ανατολικής Αττικής, να σταματήσει η πολιτική εκμετάλλευση για ίδιο όφελος

Written By Pallini Press on Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018 | 3:15 μ.μ.


Αποχέτευση!!!!!!.

Μαγική λέξη και  μέχρις χθές άπιαστο όνειρο για τους δημότες από την ίδρυση των πόλεων του Δήμου μας.

Αγώνες ,συγκεντρώσεις ,υπομνήματα ,των κατοίκων  των συλλόγων της περιοχής,  των δημοτικών αρχών  και δημοτικών παρατάξεων για την υλοποιησή της πάνω από 20 χρόνια. 

Εμπόδια από πολλούς, αρνητικές αποφάσεις από το ΣτΕ ,επιβολή προστίμων απο την ΕΕ, οικονομική αφαίμαξη των δημοτών, μόλυνση του περιβάλλοντος,έλλειψη πολιτικής βούλησης, εξαρτημένης από συμφέροντα και ιδίως η  μη χρηματοδότηση του έργου από την πολιτεία.

Επιτέλους το όνειρο γίνεται πραγματικότητα έστω και αν περάσουν αρκετά ακόμα χρόνια για την ολοκλήρωση του έργου.

Η επιτυχία ανήκει  κατά κύριο λόγο στην μακροχρόνια πίεση των πολιτών όλης της Ανατολικής Αττικής, στις απαιτήσεις των καιρών  στις επιταγές και χρηματοδοτήσεις της ΕΕ καθώς και στην πολιτική βούληση και αποφασιστικότητα της κυβέρνησης.
Οι θριαμβολογίες δημοτικών αρχόντων ότι πέτυχαν μετά 20 χρόνια τα προσωπικά τους στοιχήματα, ότι θα σκάβουν την αποχέτευση και θα πάρουν τις εκλογές, ότι θα λιώσουν τους άλλους ,παραπέμπουν σε αλαζονικές και αυταρχικές  συμπεριφορές με τελικό αποτέλεσμα  τον αυτοευτελισμό τους.

Αν το έργο γινόταν μόνο στον Δήμο μας χωρίς  σε αυτό να έχει ενταχθεί όλη η Ανατολική Αττική τότε θα μπορούσαν να πανηγυρίζουν ως προσωπική τους επιτυχία.
Τώρα οφείλουν να απολογηθούν επειδή  το προσωπικό στοίχημα του <<ενός>>  και οι λανθασμένες επιλογές του καθυστέρησαν χρονικά το έργο.
Οι όμοροι Δήμοι  Κορωπί -Παιανία αν και ξεκίνησαν μετά από εμάς εν τούτοις έχουν έτοιμο το εσωτερικό δίκτυο χωρίς τυμπανοκρουσίες και αλαζονικές συμπεριφορές.

Από εμάς ο κόσμος περιμένει γρήγορο αποτέλεσμα του έργου χρονική συνέπεια ολοκλήρωσής του και όχι  πολιτική εκμετάλλευση για ίδιο όφελος........


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...