Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Πόλεις για να Ζεις: Οι «σατυρικού τύπου» αναρτήσεις δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανέναν ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Πόλεις για να Ζεις: Οι «σατυρικού τύπου» αναρτήσεις δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανέναν !

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 | 3:16 μ.μ.


Ενημερωτικό δελτίο

Με αφορμή την εμμονή κάποιων που με «σατυρικού τύπου»αναρτήσεις, προσπαθούν να εμπλέξουν τον Παν. Μερτύρη σε δήθεν επικοινωνίες ή ευθυγραμμίσεις με τον απερχόμενο Δήμαρχο, ενημερώνουμε τα μέλη τους ψηφοφόρους και ευρύτερα τους Δημότες, πως οι προσπάθειες αυτές, δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανένα, προκαλώντας μόνο μειδίαμα σε μας που γνωρίζουμε την αταλάντευτη στάση του επικεφαλής της παράταξης μας, για Αλλαγή Σελίδας στον Δήμο.

Ο Παν. Μερτύρης πρωτοπόρος στους αγώνες για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας, καλεί  όλους τους σκεπτόμενους Πολίτες σε ένα ευρύ κοινωνικό μέτωπο, προκειμένου να δώσουμε τέλος στις «καθεστωτικές νοοτροπίες»με τις οποίες ο κ. Ζούτσος και οι συν αυτώ,  διοικούν τον Δήμο μας.

Η παράταξη μας  με άξονα τις αρχές και τα προγράμματα που έχει καταθέσει στην κοινωνία μας, αγωνίζεται με συνέπεια  για την υλοποίηση τους, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στην καθημερινή κοινωνική ζώσα κατάσταση.

Στον αγώνα αυτόν και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019 καλούμε κάθε νέο Πολίτη   του Δήμου μας που συμμερίζεται τις αγωνίες μας,  να συμπράττει μαζί μας, με γνώμονα πάντα τις αρχές τις Δημοκρατικής συνύπαρξης, για μια Σύγχρονη Πόλη που να σέβεται  το Άτομο μα και να προωθεί την λογική κοινή συνισταμένη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...