Παραμένει στην Ατλαντίδα ο «κάπτεν» Μπενέκος Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παραμένει στην Ατλαντίδα ο «κάπτεν» Μπενέκος

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 | 1:17 π.μ.



Τη συνεργασία του με την Ατλαντίδα ανανέωσε ο Φάνης Μπενέκος. O 23χρονος στόπερ, ο οποίος προέρχεται από καλή σεζόν, θα έχει και καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Ατλαντίδας αναφέρεται: «Ο Αρχηγός της ομάδος Φάνης Μπενέκος ανανέωσε την συνεργασία  με την ομάδα της Ατλαντίδας ενώ παράλληλα θα βοηθήσει την ομάδα και ως γυμναστής καθώς είναι πτυχιούχος Τεφαα.Προκειται για επιτυχία της Διοίκησης της ομάδος καθώς ο παίκτης είχε προτάσεις από αρκετούς συλλόγους της Επσανα. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλες ανανεώσεις από την Ατλαντίδα!!».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...