Παλληνιακός: Και στη Γ' Εθνική μαζί μας ο Αρκούδας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλληνιακός: Και στη Γ' Εθνική μαζί μας ο Αρκούδας!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 | 10:28 μ.μ.


Aκόμη μία πολύ σημαντική κίνηση ολοκλήρωσε η διοίκηση του Παλληνιακού. Οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν πριν από λίγη ώρα την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Αρκούδα. Ο 21χρονος αριστερός μπακ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και ήταν ένας από τους κορυφαίους του Παλληνιακού στον δεύτερο γύρο.

Στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται:

Και στη Γ' Εθνική μαζί μας ο Αρκούδας!


Η διοίκηση του Παλληνιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Αλέξανδρου Αρκούδα! Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός έδωσε σήμερα τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ζάβρα και θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα και τη νέα σεζόν, ενισχύοντας την προσπάθεια μας στη Γ' Εθνική. 

Ο Αρκούδας ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε την περσινή σεζόν και ειδικά στον δεύτερο γύρο, κατά τη διάρκεια του οποίου πραγματοποίσε εξαιρετικές εμφανίσεις και η συμβολή του στην κατάκτηση της ανόδου ήταν καθοριστική. 

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...