Πρώτη στη Λοζάνη η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πρώτη στη Λοζάνη η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 | 1:49 π.μ.


Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία απόψε, στο Diamond League της Λοζάνης, δεν κατάκτησε απλώς την πρώτη θέση αλλά έδειξε και τις διαθέσεις της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου με άλμα στα 4,82 μέτρα, χάρις στο οποίο βελτίωσε την καλύτερη εφετινή επίδοσή της, αφήνοντας πίσω τις μέτριες εμφανίσεις στην αρχή της περιόδου. 

Η Στεφανίδη ξεκίνησε με άλμα στα 4,62 μ., συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,72 μ., ενώ ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 4,82 μέτρα. Στη συνέχεια ο πήχης ανέβηκε στα 4,88 μ., αλλά δεν τα κατάφερε. 


Δεύτερη ήταν η Τζεν Σουρ, επίσης με 4,82 μ. αλλά περισσότερες προσπάθειες και τρίτη με την ίδια επίδοση η Αντζέλικα Σιντόροβα. Η Νικόλ Κυριακοπούλου κατέλαβε την ένατη θέση με καλύτερη προσπάθεια στα 4,52 μέτρα. Η Κυριακοπούλου η οποία ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 4,42 μ. και 4,52 μ., δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τα 4,62 μέτρα.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...