Η νέα εμφάνιση του Γ.Σ Παλλήνης Basketball Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η νέα εμφάνιση του Γ.Σ Παλλήνης Basketball

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 | 10:22 μ.μ.


Εδώ και αρκετό καιρό είχε αναπτυχθεί από τους προπονητές μας η σκέψη να αλλάξουμε τα χρώματα των εμφανίσεων ώστε να ξεχωρίζουμε από τις υπόλοιπες ομάδες και να απαλλαγούμε από τα παραδοσιακά ερυθρόλευκα, κιτρινόμαυρα, ασπρόμαυρα και πράσινα χρώματα που έχουν οι περισσότεροι. Αυτή η σκέψη στην πορεία έγινε επιτακτική ανάγκη.

Όπως λοιπόν πράξαμε και με το καινούργιο σήμα, έτσι και για τις εμφανίσεις, μιλήσαμε με τους νεαρούς αθλητές μας των τμημάτων υποδομών κι ακούσαμε τις προτάσεις τους. Από αυτές τις προτάσεις προέκυψε μια εμφάνιση με χρώματα που ξεχωρίζουν, χωρίς ωστόσο να είναι φανταχτερά. Οι μικροί μας φίλοι ήθελαν μια εμφάνιση στα πρότυπα του NBA, με το όνομα της ομάδος στο μπροστινό μέρος και το σήμα στα πλαϊνά τμήματα από το σορτσάκι. Οι μικροί μας φίλοι μας επισήμαναν επίσης το μεγάλο βάρος που είχαν οι double-face εμφανίσεις με τις οποίες έπαιζαν τις προηγούμενες χρονιές. Έτσι λοιπόν καταλήξαμε σε δύο εμφανίσεις μονής όψης με πανί αντιιδρωτικής τεχνολογίας που αερίζονται εύκολα και στεγνώνουν γρήγορα, απαλλάσσοντας τους αθλητές από την ενοχλητική αίσθηση του ιδρώτα. Το σήμα της ομάδας θα έπρεπε να υπάρχει, να είναι ορατό και να αποδίδεται με διακριτικό τρόπο. Γι αυτόν τον λόγο το σήμα θα υπάρχει μικρό σε τρία σημεία της εμφάνισης: αριστερά και δεξιά στα πλαϊνά μέρη από το σορτσάκι κι εκεί που είναι η δικαιωματική θέση του, στο στήθος, στην πλευρά της καρδιάς, ενώ θα υπάρχει κι ένα μεγάλο υδατογράφημα με το σήμα που θα διακρίνεται διακριτικά στην πλάτη της φανέλας.

Έτσι οι νέες εντός έδρας εμφανίσεις θα είναι στο γκρι του πάγου με πορτοκαλί στοιχεία και οι νέες εκτός έδρας εμφανίσεις θα είναι μολυβί χρώματος με πορτοκαλί στοιχεία. Την κατασκευή τους την έχει επωμιστεί η ελληνική Athlos Sport, εταιρία με εμπειρία 33 χρόνων στην κατασκευή υψηλής ποιότητας αθλητικών εμφανίσεων και το πανί αποτελείται από το 100% αντιαλλεργικό και φιλικό προς το περιβάλλον ύφασμα προηγμένης τεχνολογίας Max-Dry. Οι αθλητές όλων των τμημάτων και ακαδημιών μας θα αγωνίζονται με τις νέες εμφανίσεις στην νέα αγωνιστική χρονιά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...