Amber alert για 12χρονο που εξαφανίστηκε από την Ακρόπολη [Παρακαλώ διαδώστε το] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Amber alert για 12χρονο που εξαφανίστηκε από την Ακρόπολη [Παρακαλώ διαδώστε το]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 | 9:38 μ.μ.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό ενός 12χρονου αγοριού που αγνοείται από τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, που ενημερώθηκε για την εξαφάνιση το μεσημέρι της Δευτέρας, «στις 2/7/2018, στις 00:00 π.μ., εξαφανίστηκε ο Κρίστιαν-Κώστας (ον) Λίντκβιστ (επ) 12 ετών από την περιοχή της Ακρόπολης.

Ο Κρίστιαν-Κώστας έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,43 μ. και ζυγίζει 40 κιλά.  Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε βερμούδα παραλλαγής, πορτοκαλί κοντομάνικη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...