Μίλια Κόπτη: Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το ποσό των 55.300.000 ευρώ για το έργο της αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μίλια Κόπτη: Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το ποσό των 55.300.000 ευρώ για το έργο της αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 8 Ιουλίου 2018 | 1:54 π.μ.



Της Μίλια Κόπτη.


Πρόσφατα η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το ποσό των 55.300.000 ευρώ για το έργο της αποχέτευσης στο Δήμο Παλλήνης,γεγονός που μας χαροποίησε όλους διότι τώρα πια σύντομα θα προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου. Ακολούθησαν οι γνωστοί προσωπικοί διθύραμβοι για τον Δήμαρχο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   

Προσωπικά δεν αμφισβητώ τις προσπάθειες ούτε των Δημάρχων που ασχολήθηκαν με το θέμα, ούτε των παρατάξεων, των φορέων και των κατοίκων που δυστυχώς όμως για χρόνια απέβησαν άκαρπες. 
Είναι λοιπόν σαφές ότι εάν δεν υπήρχε : 

α. η πολιτική βούληση των νυν κυβερνώντων που εκφράστηκε με την υπογραφή που έβαλε για το έργο ο υπουργός κ. Φάμελος πέρυσι, γεγονός που ο ίδιος ο δήμαρχος παραδέχεται, 

β. η συνολική ενασχόληση και μελέτη που έγινε για το τεράστιο αυτό πρόβλημα για ολόκληρη την Ανατολική Αττική και η εύρεση λύσης σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής, μιας και η Ψυττάλεια αδυνατεί να δεχθεί τα συνολικά λύματα, και 

γ. η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας, δεν θα υπήρχαν οι θετικές αυτές εξελίξεις, που θα οδηγήσουν επιτέλους στην λύση του πιο σοβαρού προβλήματος της περιοχής. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...