ΣΟΚ: Έφυγε από τη ζωή ο 34χρονος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΟΚ: Έφυγε από τη ζωή ο 34χρονος γιος του Σωκράτη Κόκκαλη

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 | 2:53 μ.μ.


Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια Κόκκαλη καθώς νεκρός βρέθηκε ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης στο Κλίβελαντ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη βρισκόταν στις ΗΠΑ για συναντήσεις που σχετίζονται με την Intralot.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το μεσημέρι του Σαββάτου είχε ένα επαγγελματικό γεύμα στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν να τον αναζητήσουν και να τον βρουν νεκρό.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Πηγή: newpost.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...