Τραγωδία - Ταχύπλοο σκότωσε 15χρονο! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τραγωδία - Ταχύπλοο σκότωσε 15χρονο!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 | 3:51 π.μ.


Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στους Παξούς, όταν ταχύπλοο σκάφος χτύπησε και σκότωσε 15χρονο Αμερικανό τουρίστα. Το δυστύχημα συνέβη στη θαλάσσια περιοχή του Μογγονησίου, ενώ ο άτυχος έφηβος είχε έρθει με την οικογένεια του για διακοπές στην Ελλάδα.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας του 15χρονου νοίκιασε ένα ταχύπλοο σκάφος, στο οποίο ανέλαβε καθήκοντα χειριστή, με συνεπιβάτες τα τρία παιδιά του.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ανήλικο αγόρι έπεσε από το σκάφος μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από την προπέλα.

Η σορός του αγοριού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Την προανάκριση ανέλαβε ο Λιμενικός Σταθμός Παξών.

Οι πρώτες ενδείξεις για το δυστύχημα στους Παξούς

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών Σπύρος Βλαχόπουλος, το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα νότια των Παξών στη θαλάσσια περιοχή του Μογγονησίου, κοντά στους Αντίπαξους.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν να πρόκειται για δυστύχημα, λόγω του κυματισμού στην περιοχή, ενώ η προανάκριση των επιβαινόντων στο ταχύπλοο σκάφος από το Λιμενικό Σταθμό Παξών συνεχίζεται.

Το δυστύχημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του νησιού, που προσπαθεί να μάθει περισσότερα στοιχεία…

Newsit

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...