ΠΑΛΛΗΝΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ: Να προσληφθεί και να ηγηθεί o εγκέφαλος που πρότεινε στο Δήμαρχο Παλλήνης να γιορταστεί η ημέρα του περιβάλλοντος στο Πεδίο Άρεως της Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ: Να προσληφθεί και να ηγηθεί o εγκέφαλος που πρότεινε στο Δήμαρχο Παλλήνης να γιορταστεί η ημέρα του περιβάλλοντος στο Πεδίο Άρεως της Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 | 11:14 μ.μ.


Ο εγκέφαλος που πρότεινε στο Δήμαρχο Παλλήνης να γιορταστεί η ημέρα του περιβάλλοντος στο Πεδίο Άρεως της Παλλήνης και να αποθανατιστεί η προσπάθεια των 4 προστρεξάντων εθελοντών δημοτών -συμπεριλαμβανομένου του φωτογράφου-

για τον καθαρισμό του χώρου  έμπροσθεν του  εικονιζόμενου, λεηλατημένου, καθημαγμένου και εγκαταλελειμμένου περιπτέρου αναψυχής, ιδιοκτησίας Δήμου Παλλήνης, έχει μία ακόμη υποχρέωση αυτή τη φορά προς την τοπική κοινωνία.
Να ηγηθεί της επικοινωνιακής στρατηγικής και προβολής του συνδυασμού του κ. Α. Ζούτσου στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.
Έτσι και θα ολοκληρώσει την προσπάθεια του και κατ΄αποκλειστικότητα θα πιστωθεί το αποτέλεσμα της επικοινωνιακής καμπάνιας!

(Αποφεύγουμε τη δημοσίευση της αυθεντικής φωτογραφίας από στοιχειώδη σεβασμό προς τους 4 εθελοντές/δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα απόδοσης τιμής στην Ημέρα του Περιβάλλοντος. Δεν φταίνε οι δύστυχοι!)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...