Τα θερμά του συλλυπητήρια του κου Σπύρου Κωνσταντά στην οικογένεια του Π. Γιαννακόπουλου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τα θερμά του συλλυπητήρια του κου Σπύρου Κωνσταντά στην οικογένεια του Π. Γιαννακόπουλου

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 | 12:50 π.μ.



Ο πρώην δήμαρχος Παλλήνης κ Σπύρος Κωνσταντάς αναγνωρίζοντας την προσφορά του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου στην κοινωνία της Παλλήνης αλλά και στον Αθλητισμό της πόλης, προσκύνησε την σορό του και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στον γιο του Δημήτρη με την ευχή να βαδίσει στα ίδια μονοπάτια κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς που βάδισε ο αείμνηστος πατέρας του!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...