Καρκούλιας: Τα αίτια της "ανασφάλειας", της "νευρικότητας" και "των λανθασμένων χειρισμών" Ζούτσου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας: Τα αίτια της "ανασφάλειας", της "νευρικότητας" και "των λανθασμένων χειρισμών" Ζούτσου

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Μαΐου 2018 | 10:10 μ.μ.



1. Δεν του βγαίνει η αποχέτευση στην οποία έχει στηρίξει την πολιτική του επιβίωση.

2. "Σκάνε" οσονούπω εντός του Δήμου τέσσερα Βουλεύματα παραπομπής για σκάνδαλα -κακουργήματα (τέως συνεργατών του) τα οποία πρέπει να διαχειρισθεί.

3. Η καθιέρωση της απλής αναλογικής που τον αποδυναμώνει και τον έφερε σε μεγάλη σύγκρουση με την κυβέρνηση που μέχρις χθες "υμνούσε".

4. Η ανικανότητα των συνεργατών του στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

5. Η έλλειψη συνοχής της δημοτικής του ομάδας λόγω της αποκλειστικής προβολής ατόμων της "αυλής " του.

6. Η απομυθοποίηση του πολιτικού του προφίλ και η μεγάλη μείωση της δημοτικότητάς του.

7. Η εμφάνιση και διεκδίκηση με μεγάλες αξιώσεις του Δήμου από την Ραχήλ Μακρή, ενός νέου προσώπου με εμπειρία γνώσεις και αποδεδειγμένης εντιμότητας.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...