Μάκης Δαγρές: Σε 24ωρη βάση περιπολίες της ΕΛ.ΛΑΣ στον Δήμο Παλλήνης λέει η "προπαγανδιστική" ανακοίνωση του Δήμου μας - Ωστόσο η κατάσταση χειροτερεύει... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Σε 24ωρη βάση περιπολίες της ΕΛ.ΛΑΣ στον Δήμο Παλλήνης λέει η "προπαγανδιστική" ανακοίνωση του Δήμου μας - Ωστόσο η κατάσταση χειροτερεύει...

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Μαΐου 2018 | 11:03 μ.μ.


Σε 24ωρη βάση περιπολίες της ΕΛ.ΛΑΣ στον Δήμο Παλλήνης λέει η "προπαγανδιστική" ανακοίνωση του Δήμου μας.
Ωστόσο η κατάσταση χειροτερεύει...

Ο γράφων (Μάκης Δαγρές), αποτόλμησε να "βγεί" από τις 21.30 έως τις 12.30, το Σάββατο 12/5, για ένα καφέ. Επιστρέφοντας είδε ότι και τα "τελευταία του" υπολείμματα αντικειμένων κάποιας αξίας είχαν κάνει φτερά.

Σ΄ευχαριστώ Δήμαρχε για τις ενέργειες σου που με βοηθούν να αισθάνομαι πιο ασφαλής στην Πόλη μου.

Σ ευχαριστώ επίσης εκ προοιμίου γιατί ξέρω ότι θα στενοχωρηθείς τόσο εσύ, όσο και οι συναγωνιστές σύμβουλοι σου, για το πάθημα μου.



Ενημερώνω δε τους από δω και πέρα επίδοξους επισκέπτες ( διαρρήκτες) μη χάσουν άλλο πολύτιμο χρόνο μ΄εμένα, εκτός αν τους ενδιαφέρουν σώβρακα. Αυτά μου έχουν μείνει πια.

Παρατίθεται το κείμενο του Δήμου στην ιστοσελίδα του.
"Σε 24ωρη βάση περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ στο Δήμο Παλλήνης

Τα αποτέλεσματα της συνάντησης του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανάσιου Ζούτσου με τον υπουργό προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, τον Γενικό Γραμματέα ασφάλειας κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, στις 24 Απριλίου 2018, ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητά.

Με εντολή του αρχηγού, σε καθημερινή εικοσιτετράωρη βάση πραγματοποιούνται περιπολίες στις γειτονιές του Δήμου, σε δημόσια κτήρια, κοινόχρηστους χώρους, Σχολεία, σε μια προσπάθεια αποτελεσματικότερης αστυνόμευσης, που θα εμπεδώσει αίσθημα δημόσιας ασφάλειας στους πολίτες."

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...