ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 | 10:14 μ.μ.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής είναι ένα πολιτιστικό γεγονός,  που διεξάγεται κάθε χρόνο στις 21 -24 Ιουνίου σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Άρχισε να γιορτάζεται στο Παρίσι το 1982, με πρωτοβουλία του τότε υπουργού Πολιτισμού Ζακ Λανγκ, ενώ το 1985 ο θεσμός εξαπλώθηκε έξω από τα γαλλικά σύνορα. Η Αθήνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 1985, ήταν η πρώτη εκτός Γαλλίας χώρα στην οποία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της.

Το Αθλητικό Επιστημονικό Πολιτιστικό Σωματείο (ΑΘΛΕΠΟΛΙΣ) συμμετέχει σε αυτή διοργανώνοντας, υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης, Γιορτή Μουσικής στην πλατεία του Γέρακα, στις 24 Ιουνίου και ώρα από 19:00 μέχρι 24:00.

Καλούμε λοιπόν μουσικά σχήματα και συγκροτήματα του Δήμου Παλλήνης, αλλά και από ολόκληρη την Ανατολική Αττική  που θέλουν να συμμετάσχουν στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@athlepolis.gr μέχρι 15/6/2018.
 Προϋποθέσεις συμμετοχής:
  1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν demo με 3 κομμάτια από το πρόγραμμα που θα παίξουν σε μορφή mp3 τουλάχιστον 192kbps.
  2. Η διάρκεια του προγράμματος να είναι έως 30 λεπτά.
  3. Να δηλωθεί ο αριθμός μελών του συγκροτήματος και τα αντίστοιχα όργανα.
  4. Συγκροτήματα με μέλη κάτω των 18 ετών θα πρέπει να καταθέσουν την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.


 Την καλλιτεχνική επιμέλεια της δράσης θα έχει ο κ. Βασίλης Ράπτης διευθυντής του Τονικού Ωδείου Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...