Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη Πόλεις για να Ζεις: Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ Α.Ο. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη Πόλεις για να Ζεις: Συγχαρητήρια στον Πρωταθλητή ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ Α.Ο.

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 | 8:23 μ.μ.



Το Σάββατο (28-4-18), με την λήξη του αγώνα ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΚΟΡΩΠΙ, γιορτάσαμε στο γήπεδο Γ. ΔΕΔΕΣ,  την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2017-18 και την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας ποδοσφαίρου, του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ Α.Ο.,  στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Συγχαίρουμε δημόσια όλους  όσους συνέβαλλαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, και θέλουμε να πιστεύουμε πως και η νέα πορεία θα είναι το ίδιο πρωτοπόρα, γεμάτη επιτυχίες. 

Στηρίζουμε την ομάδα μας στους νέους της στόχους και προοπτικές.

Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη Πόλεις για να Ζεις

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...