Καρκούλιας για Ζούτσο: Είναι "παππούς της πολιτικής" ας σκεφθεί και την σύνταξη, δικαίωμα που έχει κατοχυρώσει.... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καρκούλιας για Ζούτσο: Είναι "παππούς της πολιτικής" ας σκεφθεί και την σύνταξη, δικαίωμα που έχει κατοχυρώσει....

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 19 Μαΐου 2018 | 9:09 μ.μ.




Ζούτσος στο Kontra Channel

Ο “Κλεισθένης Ι” “ως αποτέλεσμα θα έχει την διάλυση των Δήμων, την απαξίωση των Δημάρχων και την χειραγώγηση της Αυτοδιοίκησης”.

-Τελευταία έχει "βγεί στα κάγκελα" κατά του νέου νόμου πιο πολύ απο όλους τους άλλους δημάρχους.

-Φοβάται και μάχεται την θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής που θα υποχρεώνει τον Δήμαρχο να συνεργάζεται με άλλες δυνάμεις.

-Κινδυνολογεί οτι θα υπάρξει διάλυση των Δήμων όταν με τον νέο νόμο εισάγεται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ και με διαφάνεια διακυβέρνηση ενώ τώρα διοικούν αυτοί οι κύριοι με την αρχή ενός ανδρός?

-Η κινητικότητα και οι αντιδράσεις του εμφανίζουν ένα άνθρωπο που φοβάται μην χάσει την εξουσία και θέλει να γαντζωθεί σε αυτήν. 

-Βγαίνει σε καναλάκια, διαφημίζεται σε φυλλαδίτσες υπόσχεται θα..θα...θα..και επι της ουσίας δεν κάνει
Τ Ι Π Ο Τ Α.

-Αρνείται να δεχθεί ότι όλα έχουν ένα τέλος ,ότι βρίσκεται στην εξουσία 25 χρόνια (απο το 1994) και ότι επι των ημερών του δεν έχει κάνει κάποιο έργο που να φέρει την σφραγίδα του.

-Επειδή πλέον είναι "παππούς της πολιτικής" ας σκεφθεί και την σύνταξη, δικαίωμα που έχει κατοχυρώσει και βγαίνει σε αυτήν αύριο το πρωί.

Ας αναλογισθεί ότι είναι απαράδεκτο άνθρωποι της δεκαετίας του 90 να διοικούν τον Δήμο .

Ο λόγος; δεν μπορούν να προσφέρουν πια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...