Επίδομα παιδιού 2018: Ανακοινώθηκε πότε ανοίγει το Α21 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επίδομα παιδιού 2018: Ανακοινώθηκε πότε ανοίγει το Α21

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 | 11:15 μ.μ.

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φωτίου ανακοίνωσε σήμερα ότι το Α21 για το επίδομα παιδιού και την χορήγηση του από τον ΟΠΕΚΑ ανοίγει αυτή την εβδομάδα και ειδικότερα την Παρασκευή 25 Μαΐου

Ειδικότερα η κ. Φωτίου ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή 25 Μαΐου θα ανοίξει, μετά από μεγάλη καθυστέρηση, το Α21. Η υποβολή είναι απαραίτητο να γίνει, για την καταβολή του επιδόματος παιδιού 2018 από τον ΟΠΕΚΑ.
Η κ. Φωτίου σημείωσε ότι ζητήθηκε από το υπουργείο Εργασίας να ανοίξει την συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε να έχουν υποβάλλει περισσότεροι δικαιούχοι, φορολογικές δηλώσεις προκειμένου να πληρωθούν οι δικαιούχοι. Η κ. Φωτίου τόνισε ότι σε μόλις 5 ημέρες η νέα πλατφόρμα θα βγάζει το αποτέλεσμα αφού έχουν γίνει οι απαραίτητες διασταυρώσεις και θα ξέρουν οι δικαιούχοι το ποσό του επιδόματος που θα λάβουν.
Από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου θα καταβληθεί η δεύτερη δόση του νέου επιδόματος παιδιού 2018 που πλέον καταβάλλεται, από τον ΟΠΕΚΑ, κάθε δίμηνο και όχι κάθε τρίμηνο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Αν και δεν τηρήθηκε λόγω της αναβολής της έναρξης υποβολής των Α21.
Οι δικαιούχοι θα έχουν περιθώριο να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι και τις 20 Ιουνίου, έως και μία εβδομάδα δηλαδή πριν από την καταβολή του επιδόματος. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...