"1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου: Τρέχουμε για καλό σκοπό" από το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» - Κυριακή 20 Μαΐου 2018 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

"1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου: Τρέχουμε για καλό σκοπό" από το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» - Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 | 11:51 μ.μ.

Ο Δήμος Παλλήνης είναι ένας από τους 22 Δήμους του νομού Αττικής που συμμετέχουν στον «1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου: Τρέχουμε για καλό σκοπό». Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται από το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 την ίδια μέρα και την ίδια ώρα (09:00΄) σε όλους τους συμμετέχοντες Δήμους. Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος των 5 χλμ και διαδρομή δυναμικού βάδην των 5 χλμ με διαφορά εκκίνησης 10 λεπτών μεταξύ τους.
Η εκκίνηση θα δοθεί από το άγαλμα του Γρηγόρη Λαμπράκη (κλειστό γυμναστήριο Παλλήνης - Λ. Μαραθώνος), και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι δρομείς είναι η ακόλουθη:
Άγαλμα Γρηγ. Λαμπράκη – πλαγίως Έντισον – Αγίας Παρασκευής (παραπλεύρως αμαξοστασίου) – Αγίου Αθανασίου – Αγίας Ειρήνης – Ανθέων - Δημ. Χατζή – Πεντέλης – Χορτάτζη – Πηνελόπης Δέλτα – Νικ. Βρετάκου – Άγγ. Σικελιανού - Χορτάτζη – Αγίου Αθανασίου – Αγίας Παρασκευής - πλαγίως Έντισον – άγαλμα Γρηγ. Λαμπράκη.
Στους τρεις πρώτους του κάθε αγώνα θα επιδοθούν αντίστοιχα μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ή της Viva.gr Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα δηλώνει τον Δήμο στον οποίο θα αγωνιστεί και θα καταβάλει το ποσό των 5€. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη συμμετοχή στον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά για την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα, παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 10 Μαΐου 2018 στα παρακάτω τηλέφωνα:
2132031614 Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας, κ. Δ. Μπαξεβάνης
2100080405 Προϊσταμένη Τμήματος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Ε. Κωνσταντίνου
Η συμμετοχή σας είναι ουσιαστική, καθώς συνδυάζεται η άθληση με την κοινωνική προσφορά και ενισχύεται παράλληλα η αλληλεγγύη μεταξύ των κατοίκων της περιοχής μας.
Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και να τρέξουμε για καλό σκοπό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...