Χαντές: «Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες μου» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χαντές: «Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες μου»

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 14 Απριλίου 2018 | 2:58 μ.μ.


Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι απέδωσε ο Βαγγέλης Χαντές για την άκρως επιτυχημένη σεζόν, που βρίσκει τον Παλληνιακό πρωταθλητή και έτοιμο να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Εθνική κατηγορία. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» απένειμε τα εύσημα σε όλους τους παίκτες του, και αυτούς που αποχώρησαν τον Ιανουάριο, ενώ σημείωσε πως θέλει η ομάδα του να κλείσει τη χρονιά όπως αρμόζει, με θετικά αποτελέσματα.

«Αναμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι απέναντι στην Άνοιξη, που είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτήν τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Είναι ευκαιρία για εμάς να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που μας έχουν βοηθήσει πολύ όλη τη σεζόν, αλλά έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα», τόνισε ο Χαντές και συνέχισε: «Θέλουμε να κλείσουμε όπως αρμόζει με θετικά αποτελέσματα μια ιστορική χρονιά για το σύλλογο και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας σε εθνική κατηγορία».

Κλείνοντας ο τεχνικός του Παλληνιακού σχολίασε: 
«Τα εύσημα για όλο αυτό το επίτευγμα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μου. Όλους όσους προσέφεραν από την αρχή της σεζόν, αλλά και αυτούς που αποχώρησαν τον Δεκέμβριο και συγκεκριμένα τους Χρυσάφη, Αλεξίου, Χαλκιά και Κετσετζόγλου. 

Ήταν όλοι άψογοι επαγγελματίες και είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε μαζί τους».

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...