Συμβασιούχοι -Δ.Παλλήνης: Κέρδισαν την προσωρινή διαταγή -Παραμένουν στην εργασία τους Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συμβασιούχοι -Δ.Παλλήνης: Κέρδισαν την προσωρινή διαταγή -Παραμένουν στην εργασία τους

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 | 9:30 π.μ.




Κέρδισαν στο δικαστήριο την προσωρινή διαταγή που είχαν καταθέσει, συνολικά οκτώ συμβασιούχοι – «παρατασιούχοι» του δήμου Παλλήνης, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν στις 31η Μαρτίου.
Ειδικότερα βάσεις του δικαστηρίου, με προσωρινή διαταγή δύο συμβασιούχοι θα παραμείνουν στην εργασία τους μέχρι 25 Μάη 2018, ενώ οι υπόλοιποι έξι μέχρι 6 Ιουνίου 2018.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρη Χώρα καταρρέει και κάποιοι συνεχίζουν τις ίδιες νοοτροπίες που μας έφεραν εδώ …… άραγε όλοι αυτοί τι ψήφισαν ή τι θα ψηφίσουν στην συνέχεια; Αναρωτιέμαι επίσης, η ανάπτυξη έρχεται με προσλήψεις σε Δήμους και Δημόσιο;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...