Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ - Στήνουν παγίδες θανάτου για διερχόμενους οδηγούς στο Γέρακα - Βροχή πέφτουν και οι σφαίρες [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ - Στήνουν παγίδες θανάτου για διερχόμενους οδηγούς στο Γέρακα - Βροχή πέφτουν και οι σφαίρες [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 | 12:38 π.μ.




Κόκκινο χτυπά η εγκληματικότητα στην περιοχή του Γέρακα. Συμμορίες όχι μόνο ληστεύουν τους κατοίκους αλλά μηχανεύονται και παγίδες θανάτου για μηχανές και αυτοκίνητα.

Οι σφαίρες πέφτουν βροχή στον Γερακα στην περιοχή όπου βρίσκεται το νεκροταφείο δίπλα ακριβώς στο καταυλισμό των Ρομά.

Όμως δεν είναι και το μοναδικό περιστατικό ανομίας. Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι άτομα βγαίνουν από τον καταυλισμό, μπαίνουν στο νεκροταφείο και κλέβουν ότι βρουν μπροστά τους

Κάποιοι επιτήδειοι μάλιστα όχι απλά κλέβουν νερό από το νεκροταφείο αλλά έχουν κατασκευάσει ολόκληρη εγκατάσταση για να υδροδοτούν τα παραπήγματα όπου ζουν.

Ο αντιδήμαρχος Παλλήνης αν και έχει καταγγείλει τα περιστατικά ανομίας στην αστυνομία. Υποστηρίζει όμως ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Στήνουν παγίδες θανάτου για διερχόμενους οδηγούς

Στην οδό Αττικής στο δρόμο που ουσιαστικά χωρίζει τον καταυλισμό από το νεκροταφείο καθημερινά στήνονται παγίδες θανάτου κυρίως για τους μοτοσυκλετιστές σε διάφορα σημεία του δρόμου.

Μάλιστα την ώρα του φτάσαμε στο σημείο ανήλικοι Ρομά είχαν στήσει την παγίδα και την τελεταία στιγμή προλάβαμε να ειδοποιήσουμε τους περαστικούς οδηγούς.

Οι κάτοικοι ζητούν περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή για να σταματήσουν όλα τα περιστατικά ανομίας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...