Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση αγάπης και προσφοράς του Παλληνιακού υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση αγάπης και προσφοράς του Παλληνιακού υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 | 1:10 π.μ.


Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση του Παλληνιακού που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/03/2018 για συγκέντρωση τροφίμων υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης. 

Συγκεντρώθηκαν περί τον  1 τόνο τρόφιμα και αποδείχτηκε για μια φορά ακόμη,  ότι στο Παλληνιακό εκτός από αθλητικό πνεύμα,  υπάρχει και μεγάλη ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής  αλληλεγγύης.


Το ΔΣ ευχαρίστησε όλους τους φίλους της Ομάδας που συνεισέφεραν στη πρωτοβουλία αυτή, καθώς και την Ομάδα του ΠΑΟ Καλυβίων για την ευγενική προσφορά της στη προσπάθεια Αγάπης και Κοινωνικής Προσφοράς.


κλικ πάνω στη φωτογραφία 
για μεγέθυνση


Φωτό : Η Ομάδα του Παλληνιακού με ένα μέρος από τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...