Απάντηση του Δήμου Παλλήνης και ανταπάντηση του «Ν» για το ζήτημα της αφίσας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Απάντηση του Δήμου Παλλήνης και ανταπάντηση του «Ν» για το ζήτημα της αφίσας

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 | 2:10 π.μ.



Απάντηση του Δήμου Παλλήνης σε δημοσίευμα του  "Νεολόγου"  για την αφίσα μιας παράστασης  & ανταπάντηση του «Ν»  

ΠΡΟΣ:
Εφημ. “Νεολόγος” –
Ιστοσελίδα

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας Νεολόγος με τίτλο “Αιδώς Αργείοι” της 18ης Μαρτίου (ενοτ.: “Παρασκήνιο”)



Με έκπληξη, απορία και προβληματισμό πληροφορηθήκαμε τα όσα αναφέρονται στο περιεχόμενο ανυπόγραφου άρθρου της ιστοσελίδας σας με τίτλο “Αιδώς Αργείοι”.

Είναι θλιβερό στην προσπάθεια έκφρασης προσωπικής εμπάθειας να διαστρεβλώνεται η αλήθεια, να αλλοιώνεται η αξία της και να θίγονται με τον πιο φθηνό και προβοκατόρικο τρόπο πρόσωπα και υπολήψεις.

Τα παραπάνω προέκυψαν με αφορμή το σχολιασμό στην ιστοσελίδα σας για τη δημοσιοποίηση της αφίσας της παράστασης “Κοινός Λόγος” του Δήμου Παλλήνης.

Στην αφίσα απεικονίζονται τα πρόσωπα, που θα πάρουν μέρος στην δεύτερη εκδήλωση της Πολιτιστικής Πρωτοβουλίας του Δήμου Παλλήνης “Δρόμοι Πολιτισμού” στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί την 1η Απριλίου η θεατρική παράσταση “Κοινός Λόγος” της Έλλης Παπαδημητρίου. Στην ουσία πρόκειται για επανάληψη της θεατρικής παράστασης, που είχε πραγματοποιηθεί πέρυσι με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Παλλήνης.

Δυστυχώς, όμως, μία εκ των συμμετεχουσών στην περσινή παράσταση, η κα Ειρήνη Κουνενάκη για προσωπικούς λόγους, ζήτησε να μην πάρει μέρος στην θεατρική παράσταση, παρά την πρόσκληση που της έγινε από την υπεύθυνη της παράστασης, κα Ασπασία Τζιτζικάκη.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, στην φετινή αφίσα απεικονίζονται τα πρόσωπα όσων συμμετέχουν στην φετινή παράσταση.

Τα υπόλοιπα, που περιλαμβάνονται, στο κείμενο σας ως αίτια της αλλαγής και κυρίως τα θλιβερά υπονοούμενα, που αφήνει ο συντάκτης ή η συντάκτρια του κειμένου, είναι προϊόν διασκεδαστικών φαντασιώσεων.

Θεωρούμε περιττό να αναφέρουμε ότι αν είχε προηγηθεί μία απλή ερώτηση προς το Δήμο Παλλήνης ή προς την κυρία Κουνενάκη, η αλήθεια θα επιβεβαιωνόταν και θα προφύλασσε τους συντάκτες από το να εκτεθούν τόσο απροκάλυπτα.

Ελπίζουμε ότι η απάντηση αυτή θα δημοσιευτεί από την εφημερίδα σας με διακριτό τρόπο, ώστε να προβληθεί η αλήθεια επί των γεγονότων.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Παλλήνης



Η απάντηση του «Ν» «με διακριτό τρόπο, ώστε να προβληθεί η αλήθεια επί των γεγονότων.»

Η επιστολή του κ. Α. Ζούτσου προς τον «Ν» δεν υπηρετεί την αλήθεια. Την ψυχαγωγεί και σε κάποιο βαθμό την αποφλοιώνει. Προσφιλής του η τακτική αυτή. Την χρησιμοποιεί διαχρονικά για να ανταπεξέρχεται «αβρόχοις ποσίν» των εκάστοτε δυσκολιών του. 

Η αλήθεια είναι λίγο κοντύτερα από εκεί πού την πήγε. Και είναι απλή, μεστή και καταλυτική όπως η κάθε αλήθεια.

Ελάτε κ. Ζούτσο να την ανθίσουμε!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...