Τρόμος στην Παλλήνη από τους ληστές-βασανιστές Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τρόμος στην Παλλήνη από τους ληστές-βασανιστές

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 | 3:15 π.μ.



Τρόμος στην Παλλήνη με ληστές που μπαίνουν στα σπίτια και βασανίζουν τον κόσμο για να μάθουν που είναι τα χρήματα και τα χρυσαφικά.
Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν δύο περιστατικά στην περιοχή και η αστυνομία πιστεύει ότι οι δράστες είναι ίδιοι.
Το πρωί της Δευτέρας αντιμέτωπος με τρεις αγνώστους μέσα στο ίδιο του το σπίτι βρέθηκε ένας 59χρονος άνδρας ο οποίος βασανίστηκε για τουλάχιστον μία ώρα έως ότου οι δράστες εντοπίσουν τα χρήματα και τα κοσμήματα που είχε στο σπίτι. Στην συνέχεια τον άφησαν δεμένο πάνω στο κρεβάτι και απομακρύνθηκαν με το αυτοκίνητό του.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής τρις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού  στην Παλλήνη και τους ακινητοποίησαν πάνω στο κρεβάτι τους. Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έδεσαν τον άνδρα στο κρεβάτι και με λεκτική απειλή απαίτησαν να τους πει που είχαν κρύψει τα χρήματα τους.
Οι εισβολείς έκαναν άνω-κάτω τον χώρο και αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή, ενώ απομακρύνθηκαν από το σημείο με το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...