Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 | 10:32 μ.μ.

Υποδειγματική οργάνωση, πλούσιο μενού, καταπληκτική ορχήστρα και πολύ κέφι είχε ο ετήσιος χορός του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου στην  όλα προσεγμένη και κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του KΤΗΜΑΤΟΣ MIKELINA.

Η βραδιά ξεκίνησε με το θερμό καλωσόρισμα αλλά και τις ευχαριστίες από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο  Γιώργο Ζάβρα προς τα μέλη και φίλους της ομάδας που για μια ακόμη χρονιά έδωσαν το παρών στην ετήσια χοροεσπερίδα του σωματείου στηρίζοντας την προσπάθεια για άνοδο στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ.

Στην συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους, ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης, στον ΒΟΡΒΟΛΑΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ για την προσφορά του στον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ, στους ΛΕΦΕΒΡ ΑΝΔΡΕΑ και ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟ ΑΓΓΕΛΟ για την προσφορά και τις διακρίσεις τους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό  και τέλος στον ΨΥΛΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ για την προσφορά και τις διακρίσεις του στο άθλημα της σκοποβολής. 

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά με τραγούδι και πολύ χορό, που προσέφερε κέφι σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα. Η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι το πρωί και όλοι μιλούσαν για την υπέροχη βραδιά που πέρασαν.  

https://1drv.ms/f/s!AhhIa4LCGzaCqBStJpyOCmh34Jkt
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΪΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ


_______________________________________________________________________ 


http://altanis.gr/

_______________________________________________________________________ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...