Ν.Δ - ΔΗΜ. Τ.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Η παρουσία των φίλων και μελών της οργάνωσης μας στην εκδήλωση «κοπής της πίτας» ξεπέρασε κάθε προσδοκία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ν.Δ - ΔΗΜ. Τ.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Η παρουσία των φίλων και μελών της οργάνωσης μας στην εκδήλωση «κοπής της πίτας» ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 | 9:36 π.μ.



Η παρουσία των φίλων και μελών της οργάνωσης μας στην εκδήλωση «κοπής της πίτας» της δημοτικής μας Οργάνωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τόσο τους φίλους, μέλη και βουλευτές της περιφέρειας μας για το ηχηρό παρών τους στην εκδήλωση μας, όσο και τον Αντιπρόεδρο του κόμματος μας κ. Άδωνη Γεωργιάδη για την εξαιρετική και «ανατρεπτική» πολιτική του εισήγηση-ομιλία. 

Η παρουσία των Βουλευτών μας κ. Μ. Βορίδη, Γεωρ. Μαρτίνου ,Θαν. Μπούρα, Βασ. Οικονόμου, του πρώην Υπουργού κ. Π. Δούκα, του πρ. βουλευτού κ. Ν. Καντερέ, του πρώην Δημάρχου Παλλήνης κ. Σπ. Κωνσταντά, του επικεφαλής της Μείζ. Αντιπολίτευσης του Δήμου μας κ. Παν. Μερτύρη, του Αντιπροέδρου του Δημ. Συμβουλίου κ. Αρ. Βίτσιου, των δημοτικών μας συμβούλων, κ.κ. Γ. Χαλκίδη, Γ. Καρατζά, Γ. Μουρτζιάπη, Π. Κάλανδρου, Μ Γρατσία λάμπρυνε ιδιαίτερα την εκδήλωση μας και σηματοδότησε, την κοινή θέληση για αρραγές μέτωπο και κοινό αγώνα, τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε μεταξύ των μελών, κατά την απόδοση «τιμητικού γνωμικού» στον κ. Γεωργιάδη, από τους τρείς πρώην τοπικούς Προέδρους, Ανθούσας κ. Αλ. Ευαγγέλου, Γέρακα κ. Χρ. Χουλιάρα και Παλλήνης κ. Αργ. Βασιλόπουλο.

Θέλω να πιστεύω πως στην κοπή πίτας του 2019 θα αναφερόμαστε στους καινούργιους ορίζοντες, που αξίζουν στην Ελλάδα μας και ότι στον ίδιο χρόνο, οι αυτοδιοικητικές μας επιλογές θα κληθούν να αλλάξουν «σελίδα» στον Δήμο μας. 

Τριαντάφυλος Κουτσικούρης
Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...