Παλλήνη Ώρα Μηδέν!!! - Οδός Νικολάου Γκάτσου, καθόλου φωτισμός τα βράδια και χώρος εναπόθεσης μπάζων και σκουπιδιών... [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη Ώρα Μηδέν!!! - Οδός Νικολάου Γκάτσου, καθόλου φωτισμός τα βράδια και χώρος εναπόθεσης μπάζων και σκουπιδιών... [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 | 12:20 μ.μ.

Είναι στ' αλήθεια πολύ τιμητικό και αξιέπαινο για μια πολιτεία να θυμάται και να αναγνωρίζει την αξία των πνευματικών παιδιών της. Αυτό σημαίνει οτι διαπνέεται από υψηλή ευαισθησία και πνεύμα αξιοκρατίας.

Σπάνιο και ελπιδοφόρο σημάδι που δίνει ανάσες αισιοδοξίας στους πολίτες της και ελπίδα για να αγωνίζονται για κάτι πιο πάνω και πιο πέρα απ' την καθημερινή διαβίωση.

Πόσο όμως θολώνει η  όμορφη αυτή εικόνα όταν μετά την εμπνευσμένη αυτή κίνηση ακολουθεί, όπως συνήθως στην χώρα μας, η αναμενόμενη πλέον  απαξία συνοδευόμενη από την πλέον αγαπημένη της φίλη, την αδιαφορία ...

Οδός Νικολάου Γκάτσου λοιπόν ...

Και καθόλου φωτισμός τα βράδια και χώρος εναπόθεσης μπάζων, σκουπιδιών και γιατί όχι, μεγάλου μεγέθους και ακαθόριστης προέλευσης ελαστικών σε τέσσερα σημεία της για πολλούς μήνες τώρα με τα χόρτα και τα ανοιξιάτικα αγριολούλουδα να προσπαθούν επιτυχημένα, εποχικά, να καλύψουν το ακαλαίσθητο σκηνικό.

Χώρος εναπόθεσης απορριμάτων, χώρος απαξίας λοιπόν για να συνεχιστεί η παράδοση που θέλει την επίφαση, το φαίνεσθαι, καθημερινότητα και συνήθη τακτική.

Μια αδιάφορη καθημερινότητα που δεν αφήνει το βλέμμα μας να περιπλανηθεί λίγο πιο πέρα με ευαισθησία και ποιότητα ...

Λ.Ζ.
Κάτοικος Παλλήνης


ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...