Πέρασε από την Ανθούσα ο Παλληνιακός, 2-0 την Ατλαντίδα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πέρασε από την Ανθούσα ο Παλληνιακός, 2-0 την Ατλαντίδα

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 | 11:57 π.μ.



Υπό το βλέμμα του Γιάννη Στασινόπουλου, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό βρέθηκε στο γήπεδο για να δει τον Παλληνιακό, αλλά και την πρώην ομάδα του Ατλαντίδα, η ομάδα της Παλλήνης επιβλήθηκε με 2-0 αυτής της Ανθούσας και αύξησε προσωρινά τη διαφορά από τους διώκτες της στους οκτώ πόντους.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Βαγγέλη Χαντέ επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους στο ματς, είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την απόλυτη κυριαρχία και σε γενικές γραμμές το 0-2 τους αδικεί, αφού θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Βλάχος στο 28’, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με πλασέ σε κενή εστία μετά από κάθετη πάσα του Μπίτιλη. Το 0-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου, με τον Παλληνιακό να χάνει κι άλλες ευκαιρίες, όπως το τετ-α-τετ του Βλάχου στο 7’ (πλάσαρε άουτ), την εξ επαφής κεφαλιά του Ελ Γκιαμάλ στο 25’ που βρήκε τον Τσούκα σε ετοιμότητα (έδιωξε σε κόρνερ), τα τετ-α-τετ του Καλιαμπάκα (στο 20’ διέσχισε μόνος του το μισό γήπεδο, αλλά την τελευταία στιγμή πάτησε την μπάλα, και στο 33’ όταν ο επιθετικός του Παλληνιακού ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από αντίπαλο αμυντικό) και στο 35’ όταν ο Τσούκας απέκρουσε εντυπωσιακά κοντινό πλασέ του Γεωργουδάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ελ Γκαμάλ διπλασίασε στο 60’ με σουτ μέσα από την περιοχή τα γκολ του Παλληνιακού και από εκεί και πέρα έπεσε ο ρυθμός. Οι δύο αξιόλογες φάσεις ήταν το τετ-α-τετ στο 73’ του Σάμιου, ο οποίος πλάσαρε άουτ και το τετ-α-τετ του Γεωργουδάκη στο 90’, αλλά και πάλι αμυντικός της Ατλαντίδας πρόλαβε με προβολή και απομάκρυνε.


Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Δουλγεράκης, Κουτζιακουτζίδης. 

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ: Τσούκας, Καλφακάκος, Γιαννόπουλος, Παπάς, Μπενέκος, Μαυράκης (55’ Μανιός), Καρακώστας (67’ Αναστασίου), Πανόπουλος, Σιούτης, Μαργέτης (85’ Καββαδίας), Δριλάκης (54’ Παπιδάκης).  

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φυλακτός, Κούσης (80’ Κούνας), Βλάχος (77’ Τσιτοφώτος), Ανδρίκος, Κολοτούρος, Ελ Γκαμάλ, Μαλάι, Σάμιος (75’ Σταύρου), Γεωργουδάκης, Καλιαμπάκας, Μπίτιλης (70’ Ματσαδές).

ΠΗΓΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...